PROJEKT POP UP HUBS – POMOĆ RAZVOJU PODUZETNIČKIH IDEJA NA PODRUČJU FLAG-A ŠKOJI

LAG Škoji, jedan od osnivača FLAG-a Škoji,  na otoku Visu provodi vrijedan projekt zajedno s LAG-om Međimurski doli i bregi, ACT Grupom iz Čakovca, Veleučilištem VERN iz Zagreba, Visokim gospodarskim učilištem u Križevcima te Fakultetom organizacije i informatike iz Varaždina.

Jedna od aktivnosti projekta je organizacija tzv. pop-up ruralnih hubova, dvodnevnog događanja tijekom kojeg će timovi studenata, stručnjaka i predstavnika lokalnih udruga pomagati zainteresiranim nositeljima razvojnih inicijativa i projekata iz lokalne zajednice u pokretanju ili razvoju poduzetničkih ideja. Nakon što je u  svibnju ove godine  održan prvi ciklus radionica  Projekta POP-up ruralni društevno iovativni hubovi” na Visu, iz kojeg su dane smjernice za konkretne  projektne ideje za otok Vis u listopadu nastavljamo s radionicama.

Pozivamo iste prijavitelje projekata da nastave svoj angažman, a druge poduzetnike s otoka Visa da se prijave i uključe sa svojim idejama! POP-UP hubovi održat će se u Komiži 2. listopada (Kulturni centar Ivan Vitić, s početkom u 16.00 sati) i u Visu 3. listopada 2019. (Gradska vijećnica, s početkom u 09.00 sati).

Svi zainteresirani mogu se prijaviti  najkasnije do 30. rujna  ispunjavanjem prijavnog obrasca na ovoj poveznici za sudjelovanje na hubu. Nakon završetka prijava, svi prijavljeni bit će kontaktirani. Sve dodatne informacije možete dobiti na sljedećem kontaktu: LAG Škoji – Ivana, 091 1559434, info@lag-skoji.hr). Više o projektu možete saznati na web stranici www.ruralhubs.net

CJELOVITI TEKST POZIVA PREUZMITE OVDJE