Odlukom Uprave ribarstva Obrtu za ribolov Šarag za projekt "Modernizacija i povećanje konkurentnosti obrta za ribarstvo Šarag" dodijeljeno je 15.703,11 EUR (118.315,05 HRK) za provedbu

Datum objave:
15.6.2023
Kategorija:
Vijest
Odlukom Uprave ribarstva Obrtu za ribolov Šarag za projekt "Modernizacija i povećanje konkurentnosti obrta za ribarstvo Šarag" dodijeljeno je 15.703,11 EUR (118.315,05 HRK) za provedbu
No items found.

Nakon što je Upravni odbor FLAG-a Škoji donio Odluku o odabiru projekta za Natječaj FLAG-a Škoji a Mjeru 1.1. „Poboljšanje kvalitete ulova, dodavanje vrijednosti, prerade i trženje proizvoda ribarstva i akvakulture te poticanje energetske učinkovitosti i ublažavanje klimatskih promjena“  iz LRSR FLAG-a Škoji 2014.-2020., Uprava ribarstva je 06. lipnja2023. donijela Odluku o dodjeli sredstava za korisnika Šarag, obrt za ribolov, vl. Ivica Županović, Jelsa za projekt „Modernizacija i povećanje konkurentnosti obrta za ribarstvo Šarag“.

Korisnik će putem projekta nabaviti opremu u objektu u kojem obavlja prodaju proizvoda ribarstva i akvakulture, i to: zračne zavjese i klima uređaj; brzorashladni uređaj "šoker"; barkod čitač i printer računa; rashladnu vitrinu za ribu; vakuum stroj; staklena automatska ulazna vrata; izložbenu ledenicu; nadzorne kamere; vagu; izložbenu vitrinu i rashladnu komoru.

Svrha projekta je povećanje konkurentnosti obrta za ribolov Šarag, gdje će se nabavom opreme  omogućiti kvalitetno skladištenje proizvoda ribarstva, a kupcima će se omogućiti bolji uvid u ponudu proizvoda uz istovremeno povećanje nutritivnih vrijednosti i kvalitete proizvoda.

Projektom će se dodatno i povezati ribare koji će putem obrta Šarag moći plasirati svoje ulove na tržište.

Korisniku, obrtu za ribolov Šarag je dodijeljena potpora u iznosu od 15.703,11 EUR (118.315,05 kuna). 

Čestitamo na uspješno prijavljenom projektu i veselimo se njegovoj realizaciji!

Pogledaj ostale vijesti