Predstavljanje Mjere 1.1. i nadolazećeg natječaja FLAG-a Škoji za ribarski sektor

Datum objave:
12.8.2022
Kategorija:
Vijest
Predstavljanje Mjere 1.1. i nadolazećeg natječaja FLAG-a Škoji za ribarski sektor
No items found.

Povezane vijesti

Trenutno nema povezanih vijesti.
Nema povezanih vijesti.
PREDSTAVLJANJE MJERE 1.1. „POBOLJŠANJE KVALITETE ULOVA, DODAVANJE VRIJEDNOSTI,  PRERADA I TRŽENJE  PROIZVODA RIBARSTVA I AKVAKULTURE TE POTICANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I UBLAŽAVANJA KLIMATSKIH PROMJENA“

U utorak, 16. kolovoza 2022.  u KC Ivan Vitić u Komiži, s početkom u 12:00 sati  održat će se predstavljanje Mjere 1.1. „Poboljšanje kvalitete ulova, dodavanje vrijednosti, prerada i trženja  proizvoda ribarstva i akvakulture te poticanje energetske učinkovitosti i ublažavanja klimatskih promjena“ temeljem koje će FLAG Škoj uskoro otvoriti novi natječaj za odabir projekata na području otoka Hvara, Visa i Šolte.

 

Predstavljanje će biti i prilika za upoznavanje s projektima odabranim na srodnim mjerama drugih FLAG-ova, a potencijalnim prijaviteljima otvorit će se mogućnost da uz stručnu podršku moderatora razviju svoju projektnu ideju.

 

Ukoliko imate projektnu ideju koja bi mogla doprinijeti poboljšanju kvalitete ulova, dodavanju vrijednost, preradi i trženju proizvodu ribarstva ili pak potaknuti energetsku učinkovitost i ublažavanja klimatskih promjena u sektoru ribarstva, a trebate podršku u njezinom razvoju,  molimo da svoj interes iskažete na e-mail info@flag-skoji.hr ili telefon 098 363 094.

Pogledaj ostale vijesti